2011. november 8., kedd

Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet

Szeretnél változtatni az életeden? Az életed romokban hever, és nincs reménységed, nem látsz kiutat? Akkor jó helyen jársz!


Nem kell itt valami vallásos, szektás hókuszpókuszra gondolni! Célunk az, hogy minél több ember megismerhesse Isten kegyelmét és ajándékát! Isten Neked is elkészített egy ajándékot, amely ingyenes! Nem kell érte fizetni, nem kell érte különös vallásos procedúrán végigmenni! Egyetlen fontos hozzávaló, a HIT kell. Ez Isten EGYSZERŰ terve az üdvösségre.


Na most. Mi  is az az üdvösség?  Az üdvösség terve részletesen le van írva a Bibliában. Egy gyors idézet: "...az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban." (Róma 6:23b) Isten ÖRÖK ÉLETET akar NEKED adni, mégpedig INGYEN. Pontosabban csak neked nem kerül semmibe. Jézusnak ez az ajándék az életébe került. Miért? Mert szeret Téged! "Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János 3:16)


Honlapunkon részletesen olvashatsz arról, hogy hogyan lehet megmenekülni a pokoltól és a mennyországba kerülni. Egyetlen út létezik erre: Jézus Krisztus. Nem más! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése